Μέσα στη μαγευτική φύση του Ζαγορίου, στο κέντρο των Ζαγοροχωρίων και σε υψόμετρο 960 μ. ένα γραφικό χωριό, τα Άνω Πεδινά, αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες (35 χλμ από τα Ιωάννινα). Στην είσοδο του χωριού ο ξενώνας Αλθαία, σας υποδέχεται και σας καλοσωρίζει στο μεγάλο προαύλιο χώρο του. Τα δωμάτια (δίκλινα-τρίκλινα-τετράκλινα) διαθέτουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση και ανεξάρτητη είσοδο με βεράντα. Στην κύρια αίθουσα, δίπλα στο τζάκι, σερβίρεται ένα πλούσιο πρωινό από αγνά υλικά της περιοχής, τα οποία διαλέγονται προσωπικά από τους ιδιοκτήτες. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να νιώσουν την πραγματική έννοια της φιλοξενίας και να περάσουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Διαμονή

Για τη διαμονή σας δημιουργήσαμε 7 δωμάτια, το κάθε ένα ξεχωριστά διακοσμημένο και εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, επιπλωμένα με υψηλή αισθητική και ποιότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη μας.

Καθαριότητα

Σε όλους τους χώρους του ξενώνα μας επικρατεί άψογη καθαριότητα η οποία μαζί με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον συμβάλει στην δημιουργία μιας ευχάριστης διαμονής.

Πρωϊνό

Μπορείτε να απολαύσετε ένα πλουσιοπάροχο πρωινό, αποτελούμενο αποκλειστικά από τοπικά προϊόντα που συλλέγουμε και παρασκευάζουμε μόνοι μας.

Γλυκά του Κουταλιού

Με έμφαση στα αγνά υλικά της περιοχής σας προσφέρουμε αγνά χειροποίητα γλυκά, που σε συνδυασμό με την ζαγορίσια φιλοξενία και τη μοναδικότητα του τοπίου εξασφαλίζουν την ικανοποίηση του επισκέπτη.